Tuesday, December 7, 2010

Pana unde duce prostia si obsesia umana

Mare este gradina lui Dumnezeu si tare multi i-au sarit gardul....really!

10 comments:

  1. This seems her resume for being Single :D. I have to say Palin's interview was a better job for Katie than this.

    ReplyDelete
  2. Dovada vie esti chiar tu.
    Multi prosti au aterizat in Seattle :)

    ReplyDelete
  3. Poate ma lamuresti si pe mine la ce exact te referi.

    ReplyDelete
  4. Pai in primul rand blogul asta, cu toata "informatia utila". Ma faci sa rad, daca asta numesti tu blog.
    Nu ajuta cu nimic, nici o informatie utila, dar de, daca toti prostii si-au facut blog, de ce nu ai avea si tu unul.
    Daca tot te lauzi ca lucrezi la una din cele mai "bune" firme din lume, care face un rahat de Windows, de ce nu faci un site util, cu informatii din IT? Crezi ca intereseaza pe cineva articolele de cacat care le pui tu aici?
    Apoi, ce ai cu saraca fata? Asta e jobul ei, si castiga destul de bine ,din cate vad eu.E dusa cu pluta rau, dar asta vrei sa promovezi tu aici? Nu dovedesti nimic, este la fel de batut in cap daca asta intelegi tu prin blog personal.
    Hai sa radem de prosti, ca noi "este" destepti :)

    ReplyDelete
  5. Interesant punct de vedere. Nu stiu care este definitia ta de blog pentru ca se pare ca ai o definitie proprie - cel putin aici defintia de blog este:
    "weblog a journal written on-line and accessible to users of the internet".
    Dupa cat de taraneste vorbesti pot sa pun pariu ca locuiesti in Romania sau cel putin esti plecat de foarte putin timp de acolo, pentru ca mitocania se pare ca este inca in dezvoltare in caracterul tau.
    Faptul unde lucrez eu nu este subiectul acestui blog si faptul ca tu banuiesti ca as lucra la nu stiu ce companie este iar o problema pe care te las singur sa o rezolvi impreuna cu neuronul tau singuratic.
    Daca nu iti place blogul de ce intri pe el. Banuiesc ca sunt o gramada de alte bloguri care se ridica la standardele tale marete. Ai intrebari despre Seattle sunt deschis sa iti raspund, dar te rog fara mitocanii si taranisme gen Becali.

    ReplyDelete
  6. Domnu' Americanu' ai GC si te crezi deja cetatean american sau ai devenit cetatean intre timp?

    Un review la un restaurant unde au ciulama de ciuperci otravite nu ne pui aici? Sunt curios ce gust au si cum este service-ul acolo.

    Stai linistit, din greseala am ajuns aici.
    Iti promit ca nu iti mai vizitez minunatul blog.

    ReplyDelete
  7. Sunt cetatean de mult Gigi, si daca nu iti plac reviewurile mele de restaurante iti repet, nu te obliga nimeni sa le citesti. Cred ca abia ai aterizat aici in America daca ai aterizat intradevar si nu minti si in caz ca chiar traiesti aici eu cred ca este o idee buna sa respecti opiniile altora, asta este diferenta majora intre Romania si restul lumii - nu exista mistocareala, toata lumea se respecta reciproc si respecta spatiul celuilalt. Ai rabdare incet, incet o sa te lovesti de chestiile astea, ceea ce ma pune putin pe ganduri este faptul ca se pare ca micul neuron de care dispui nu o sa poata duce atata inteligenta.
    Numai bine...si sa stii ca iti recomand cu caldura sa vizitezi restaurantele pe care le-am bloguit pentru ca chiar se merita.

    ReplyDelete
  8. Si inca un lucru. Vad ca te deranjeaza Becali. Este un veritabil cioban, badaran si fara scoala, care are o caruta de bani. E treaba lui cum i-a facut (inselatorie terenuri, oi, specula, furt). Tu cu 10 joburi in US, poti sa iti chemi toata familia daca vrei, nu ajungeti nici 10% din cat are Becali.

    Gata, ultimul comentariu.

    ReplyDelete
  9. Ciobanul tot cioban si asa va ramane toata viata lui. Poata sa aiba carute de bani ca niciodata nu va avea nici un respect de la nimeni in afara de cei care sunt ciobani ca el. In America cunosc oameni mult mai bogati ca el si sunt niste domni. Nu banul te face domn ci caracterul, banii vin si pleaca dar taranul din tine o sa ramana tot timpul.

    ReplyDelete
  10. Gigi, Gigi, stiu cum este vere, traiesti acolo intre caini si sobolani si incetul cu incetul devii unul din ei. Crezi ca eu nu am fost ca tine mosule, am fost si eu cu aere si figuri ca de ne luam dupa toti cocalarii vorba ta, dar a venit o zi cand am facut un pas inapoi si mi-am dat seama ca nu sunt ca ei, si atunci am zis Pa Romania si am plecat. Gicule iti pierzi timpul si talentul la mine pe blog, nu o sa ma lovesti cu nimic din ceea ce faci pentru ca totul aluneca pe langa mine, iti repet am fost si eu in gunoaiele Romaniei stiu cum si cine esti. Un caine vagabond care musca tot ce misca dar nu realizeaza ca din lup a devenit potaie. Lasa-ma in durerile mele mosule si tu vezi-ti de cartierul tau. Eu mi-am gasit linistea in Germania, Italia, Spania, America...tu inca o cauti, dar facand galagie pe la altii nu o sa reusesti niciodata sa auzi lnistea!

    ReplyDelete