Tuesday, December 21, 2010

Romania vrea Schengen dar Europa zice NU

Romania astazi a fost refuzata sa intre in Schengen...este o surpriza? Deloc...chiar ma intreb cata aroganta am avut sa cerem sa facem parte din Schengen cand criminalii gen Vantu sau Fane Spoitoru sau tiganii gen Vanghelie si Iliescu inca ne conduc tara.
Intr-o tara unde criminalitatea este confundata cu normalitate si coruptia face legea, politicienii nostrii au chiar culmea tupeului sa se planga ca Romania este discriminata.
Ma intreb daca dansii traiesc pe o alta planeta sau pur si simplu refuza sa vada rahatul in care infunda Romania an de an, luna de luna, zi de zi.
Rusine PSD, rusine PDL, rusine UDMR, rusine PL - rusine care mai sunteti, ca multi sunteti si numai din gura dati!

Iata un banc care ne descrie perfect:

Un american, un rus si un roman sunt condamnati la moarte. Vine cel cu coasa si le spune: daca vreti sa scapati de moarte aveti de facut urmatoarele lucruri:
1. platiti 100 de dolari;
2. luati 100 de bice pe spate:
3. mancati o galeata de rahat.

Americanul scoate 100 de dolari, plateste si este lasat in viata. Rusul spune ca el este mai sarac dar accepta cele 100 de bice pe spate si scapa si el.
Vine randul romanului: Prima data spune ca vrea sa ia 100 de bice pe sapte. Se ajunge la 70, 75 80, 85 de bice nu mai suporta si intreaba unde este galeata cu rahat. Incepe sa manance un sfert de galeata, o jumatate, trei sferturi ajunge la 90% nu mai poate scoate 100 de dolari, plateste si scapa cu viata intr-un final.

5 comments:

  1. buna eu ma bucur ca nu ne-au primit,nici nu meritam,cine sa se plimbe? tiganii??ca romanii nu se plimba,iar cei dintai ne fac de ras,mai bine stam in banca noastra,in tigania noastra,care din pacate o cunoaste toata lumea,au avut grija cei colorati s-o faca cunoscuta! Au dreptate francezii si germanii,nu au nevoie de pata noastra de culoare,iar ca sa ne tina la distanta sunt capabili sa ne gaseasca orice motiv.Degeaba tipa marinarul nostru ,Basescu, ca e discriminare.....rage ca boul la poarta noua.

    ReplyDelete
  2. Sunt total de acord cu ce zici Ana. Basescu sau altul tot la fel s-ar fi intimplat, pana nu se face ordine in tara aia nu conteaza cine o sa fie la putere ca tot africani suntem....

    ReplyDelete
  3. offff Dane. sunt sigur ca ne-ar fi fost rau cu oricine ar fi fost la putere, dar parca cu nenorocitu asta de basescu ne este extrem de greu. cum e posibil ca ministrul de externe sa recunoasca, ca unul din motive pentru revuzul vizei este coruptia din romania. Eu ma intreb daca coruptia este de vina , cine sunt coruptii? Nu cumva este un auto denunt? Cine e la putere? nenorocitii astia sunt si tot ei dau vina pe coruptie cand ei sunt coruptii. Doar nu eu sunt corupt care nu am nici o treaba, nici o putere sau nu un roman de rand, tot astia care au puterea sunt corupti. Apropo chiar daca nu am mai scris nimic pe blogul tau in fiecare zi intru :D :P, si vezi ca mi-ai schimbat ID-uld e mess ca mi-a fost furat contul de yahoo. ( YM: herbst.stefan ) . Numai bine !

    ReplyDelete
  4. Mersi pentru comment si numai bine Stefan si Craciun Fericit si tie si Anei care a comentat inaintea ta :)

    ReplyDelete
  5. Dragut bancul. Cat despre realitatea din Romania mai bine tac ca-mi stric buna dispozitie.
    Sarbatori fericite!

    ReplyDelete