Thursday, December 23, 2010

Rusine guvernul Romaniei

Cu cateva zile inainte criticam guvernul ca fiind entitatea impotenta care ne conduce tara, si iata ca astazi un gest disperat de tata confirma acest sentiment.
Oamenii au ajuns la disperare, ATENTIE - MATERIAL SOCANT in videoclipul de mai jos. Un tata a doi copii, unul dintre ei bolnav de autism a incercat sa se sinucida din cauza ca guvernul i-a scazut salariul in urma masurilor de austeriate. Ar trebui de asemenea sa metionam ca aceasta masura trebuie pusa in contextul in care majoritatea guvernantilor locuiesc in vile luxoase, isi faca vacantele prin Elvetia si Franta si conduc Mercedesuri luxoase toate castigate din banii pe care noi muritorii de rand ii platim la taxe.
Acest tata nu a mai putut suporta faptul ca nu va avea indeajuns bani sa se ocupe de copilul lui. Un tratament pentru autism poate duce la peste 1200$ pe luna ceea ce este imposibil de realizat cu max 300$ care era noul salariu platit de guvern. A supravietuit in cele din urma, dar gestul lui ar trebui sa fie un mare semnal de alarma pentru acest guvern incompetent, repet nu ma refer numai la guvernul in charge ci la toti politicienii care sunt acolo pentru ciolan.

2 comments:

  1. Nu ma pot abtine sa nu afirm ca omu'ala, dupa ce ca era necajit si vai de el, a vrut sa se si sinucida/sa-si faca singur rau. Asta nu l-a facut sa gandeasca deloc ca astfel copilul lui va pierde si sprijinul pe care-l are...

    ReplyDelete
  2. Sincer sa fiu nu cred ca chiar a vrut sa se sinucida. Am citit in ziar ca apartamentul in care locuia este la etajul 10, deci daca chiar vroia sa moara s-ar fi aruncat acasa.

    ReplyDelete