Thursday, September 29, 2011

Pantofii minune

Pantofii minune.Dupa cum toti stim, mai multe companii renumite de pantofi sport Sketcher, Reebok si altele au lansat pe piata asa zisii adidasii sau sandalele minune, tot ce trebuie sa faci este sa te incalti cu ei, sa mergi la plimbare si asa din senin o sa fii in shape. Iata totusi ca magicul s-a spulberat in vant asa de repede pe cat a aparut. Reebok a fost amendata cu 25 mil de dolari pentru false advertisement de catre guvernul american. Se pare ca nu au facut niciodata studii care sa dovedeasca relevanta beneficiile pe care au pretins ca le aduce purtarea adidasilor lor…pentru mai multe informatii cititi aici:
http://fashion.telegraph.co.uk/article/TMG8794981/Reebok-fined-25-million-for-toning-shoes-false-claims.html

Si eu care tocmai ma pregateam sa imi cumpar o pereche...:(
Inapoi la postit :)

2 comments:

  1. Nu stiu restul cum sunt, dar sketchers shape-ups sunt foarte buni. Sotul meu avea probleme cu glezna si cu pantofii astia are mai multa stabilitate si se simte mult mai bine. Plus ca sunt cu mult mai confortabili decat restul pantofilor sport. E mai greu la inceput pana te obisnuiesti ca ai senzatia ca pasesti pe nisip.

    ReplyDelete
  2. Sunt de acord cu tine, am si eu la munca pe cineva care mi-a zis ca Sketchers au ajutat-o sa slabeasca cateva pounds. Ideea este ca guvernul a zis ca ceea ce ei claim nu este supported de nici un studiu stiintific.

    ReplyDelete