Saturday, February 26, 2011

Saptamana

Iata ca a mai trecut o saptamana din an. Gadafi se tine cu dintii de presidentia Libiei, Egiptul si Tunisia sunt libere, America se pregateste de Oscarurile de duminica, pe la noi aici in Seattle ne-a lovit un val neobisnuit de frig si ger, lumea inca protesteaza de impuscarea unui homeless de catre politie pentru ca nu a vrut sa arunce cutitul pe care il avea in mana, ca alta problema o sa avem implementata o taxa pe podul dintre Seattle si Bellevue si lumea se plange si de aia.
Pe Obama nu il mai asculta nimeni, a devenit un fel de Basescu american, nu prea vad cum ar putea sa castige din nou alegerile, la mine la munca s-au dat iar afara norocul meu ca am ramas.
Pisica se uita la pasarele afara si se ghemuieste langa calorifer ca este cald, la o prietena i-a murit internetul si acuma este plina de spume ca astia se misca ca melcii sa il fixeze, noroc cu smart phone ca isi verifica toate pe telefon, in rest lumea traieste ca de obicei pe facebook si pe email.

1 comment:

  1. :D Actually my friend is good and well, I think that google translator didn't work too well on translating my text, I meant to say that the Internet died, meaning that the Internet connection is not working for my friend and now my friend is very frustrated... :)

    ReplyDelete