Friday, February 4, 2011

Barbatii vs femeile in America

Buun...de unde sa incep :)

Un barbat in America realizeaza inca de mic ca este foarte riscant sa fie politicos si nice pentru ca poate fi luat de prost mai tarziu. Din experienta mea Nord Americana femeile native acestui continent sunt de cel putin doua feluri:

- Numarul unu sunt cele care se numesc in engleza "gold diggers" adica profita de barbati numai pentru a ii usura de bani, si in cazul asta il pacalesc sa se culce cu ele, ii toarna un copil sau doi si traiesc bine mersi din alocatia de copil data de barbat si din ajutoarele de la guvern, genul asta de femei sunt mai ales in Canada dar si in US cu gramada. Tot un soi de gold diggers sunt cele care ii pacalesc pe potentialii victime si ii sug de bani prin a ii induce in eroare ca le place de ei si in felul asta Gigelii le scot la restaurante sau la baruri in speranta ca eventual o sa ajunga in patul vaduvei negre.

- Numarul doi sunt cele care sunt total spalate pe creeri de catre sutele de programe de televiziune, filme si reviste care prezinta barbatii ideali intr-un mod total unrealistic facandu-le sa aiba niste standarde asa de ridicate ca nici Tom Cruise nu s-ar putea ridica la ele. Pe deasupra acestor standarde aceste femei se inconjoara de o gramada de prieteni efeminati ca sa nu ii numesc 'lache' crezand ca este cool sa ai un astfel de anturaj si nerealizand ca in felul acesta creeaza cel mare turn off pentru un potential candidat.

Barbatul american in cunostinta de cauza, devine din ce in ce mai precaut si pur si simplu se retrage in cochilia lui cat poate de mult.

Cand are o intilnire, sta cu ochii cat cepele, atent sa nu dea peste vreun gold digger, si cand iese cu cineva la restaurant petrece 90% din timp gandindu-se daca aia a mers cu el numai ca sa ii traga teapa sau nu.
Cand vede o femeie singura ii este frica sa intre in vorba cu ea pentru ca se teme de un sexual harrasment iar daca este prea politicos sau cu bun simt este luat ca este gay.

In cazul celei de a doua specie, barbatul american nici macar nu se sinchiseste sa o acosteze pentru ca din start este intimidat de standardele stupide puse de ea. Daca prin absurd reuseste sa aiba o intilnire cu cea in discutie la cel putin a doua sau a treia intilnire ea il va introduce in grupul ei de prieteni "lache" lucru care il va convinge ca a facut o alegere gresita si incet incet o sa isi construiasca planul de evadare.

Exista si un al treilea tip de femeie cu care se va intilni barbatul american si acela este femeia independenta, feminista si bossy careia i se pare ca tot timpul este discriminata de catre barbati si isi varsa amarul pe saracul prieten american care tot ce vroia este o aventura de o noapte dar nu poate scapa din relatie pentru ca este strans cu lesa de gat si il sugruma.

Toate aceste observatii sunt traduse si editate ca informatii venind de la trei prieteni de-ai mei americani care independent si fara sa stie au ajuns la aceleasi concluzii :D

Morala povestii: luati-va prietena imigranta ca sunt mai cu capul pe umeri, mai loiale si mult mai realiste decat ce se afla aici.

1 comment:

  1. I am wondering if I should be glad, I am not one of your "3" american friends!!!! LOL
    Btw, are they reading this? He he..

    ReplyDelete