Thursday, February 17, 2011

Demonstratii

Ma uit la demonstratiile din Middle East si imi aduc aminte de noptile petrecute in Piata Universitatii si de 13-14 iunie cand eram fugarit de mineri pentru simplul motiv ca purtam blugi.
Vremurile alea sunt de mult trecut generatiile noi au venit si au uitat, parca este un facut ca fiecare noua generatie in Romania se crede mai desteapta dacat cele care au trecut. Suntem o tara de Lindsey Lohans si Charlie Sheens unde credem ca suntem cei mai destepti si ca lumea ne va cadea la picioare numai pentru ca vorbim limba engleza. Incalcam regulile de trafic dar ne plangem de altii si facem misto de politie pana si la televizor, suntem mitocani la munca dar nu ne placem cand nu suntem promovati si mistocari pe strada atata timp cat nu trebuie sa intervenim cu simt civic. Tiganii romanizati care dupa ce au furat in Schengen s-au intors si s-au facut patroni prospera pentru ca romanul de rand prost intra in magazinele lor si cumpara produse dar dupa aia ii injura la coltul strazii uitand ca de fapt el ii plateste bani sa isi tina magazinul. Manelele sunt o ciuma a muzicii actuale pe care in ipocrizia tipica o injuram si o denigram dar o ascultam pe ascuns la nunti si botezuri in loc sa boicotam toti Adrianii Minune.
Ne mutam in Occident cu fete blazate de neintelesi si ne trezim ca mistoul pe care il facem de altii nu mai este intimpinat de hohote grosolane de ras asa ca in Romania, ca faptul ca vorbim limba engleza este un lucru atat de banal ca nimanui nu ii pasa si ca aerul de student blazat ne face sa aratam stupizi.

No comments:

Post a Comment