Monday, February 28, 2011

Noaptea Oscarurilor

Au trecut si Oscarurile. Dupa cum m-am asteptat castul din The Fighter a pus mana pe cateva premii "fratele" lui Micky Ward - Christian Bale, "mama" lui Micky - Melissa Leo amandoi au luat cate un premiu, intr-un fel imi pare rau pentru Mark Walhberg ca nu a luat nimic, dar macar a intrat in istorie ca producatorul si actorul principal din The Fighter.
Natalie Portman a luat ca cea mai buna actrita pentru rolul din Black Swan si Colin Firth a luat pentru cel mai bun actor pentru rolul din The King's Speech. Nu am vizionat nici unul din aceste filme dar am un motiv in plus sa le inchiriez si sa le vad. Nu mai intru in amanunte despre multitudinea de premii date pentru sound, screenplay adaptation etc. Un lucru interesant despre Natalie Portman este faptul ca pe numele ei real Natalie Hershlag, actriţa s-a născut la Ierusalim, tatăl acesteia fiind un medic israelian cu origini poloneze şi româneşti, iar mama ei o decoratoare de origine austriacă şi rusă :) acuma nu stiu daca este un lucru bun pentru ca se pare ca si noul primar la Chicago-ului Rahm Emmanuel are un bunic roman dupa cum el insusi a mentionat :) si sincer sa fiu nu ma prea inebunesc dupa el.
Prezentatorii James Franco & Anne Hathaway au fost superbi, cred ca au very good chemistry si ca au facut o treaba excelenta plina de clasa si umor fara a jigni pe nimeni si in acelasi timp reusind sa entertain o audienta imensa de cateva milioane de telespectatori, la un moment chiar involving mama lui Hathaway care i-a facut observatie lui Anne sa stea cu spatele drept si bunica lui James care parea incantata ca l-a vazut pe Marky Mark - numele de rapper a lui Mark Wahlberg.

No comments:

Post a Comment