Monday, February 8, 2010

Superbowl 2010

Ieri a fost superbowl-ul intre New Orleans Saints si Indiannapolis Colts.
Cu toate ca nu sunt un mare fan de fotbal american, ma uit totusi in final la superbowluri, deci inarmat cu o sticla de bere (sau doua) in fata cu un castronel de guacamole si corn chips, m-am pus in fata televizorului pentru urmatoarele 4-5 ore de fotbal care urmau sa fie presarate de tot felul de reclame mai bune sau mai proaste. Aici sunt numai cateva din ele:

Hyundai a avut o gramada de reclame probabil vrand sa profite de caderea Toyotei din cauza problemelor pe care le au in ultima vreme, cu toate ca ma indoiesc ca cei care au cumparat Toyota inainte vor cumpara Hyundai in viitor. Hyundai tot nu are o reputatie de masina buna, toyotistii mai degraba se vor baga sa cumpere Honda care este cam de aceeasi calitate cu Toyota daca nu si mai buna.

Pentru cei care nu sunt familiari cu superbowlul, este propriuzis finala intre echipa care castiga campionatul de pe coasta de vest si campioana de pe coasta de est. In 2006 echipa noastra locala Seattle Seahawks au ajuns si ei in SuperBowl dar au pierdut in fata la Pittsburgh Steelers.
Deci sa revenim la meciul de ieri. Meciul a fost excelent, amindoua echipele au jucat excelent, Colts au pierdut concentrarea in a doua repriza si in cele din urma au pierdut meciul. La pauza au cantat The WHO care au aratat putin cam scosi de la naftalina dar luminile si aranjamentul cu lasere si jocuri de lumina au compensat vocea ruginita a lui Roger Daltrey:

No comments:

Post a Comment