Tuesday, October 6, 2009

Ganduri

Viata in America asa cum o vad au aici pe coasta de nordvest este foarte simpla dar in acelasi timp foarte bogata. Lumea este linistita, civilizata, orasele sunt curate si frumos mirositoare. Aproape in fiecare weekend este cate un festival la care poti merge si cumpara tot felul de nimicuri sau pur si simplu te poti asezi pe bordura si sa rozi la un porumb fiert.

Soferii rareori claxoneaza sau merg peste viteza limita…ca vorba aia nu te grabeste nimeni nicaieri pana la urma. Am locuit cativa ani si in Canada si acolo mi-a fost masina sparta de 3 ori, fara absolut nici un motiv, ci numai din pofta vandalizarii masinii altuia. Nu, nu am locuit intr-un cartier rau famat, ci pur si simplu am dus o viata la fel de normala ca orice om normal din Canada. Cu toate asta iubesc Canada la fel ca si America, dar nu m-as muta inapoi ;)

Vara cand vin caldurile lumea iese cu barca pe lac sau se duc sa isi dezmorteasca oasele in multiplele parcuri sau plaji ce se afla in jurul Puget Sound (area inconjuratoare a Seattle-ului). Este oare asa de greu sa ne civilizam? Nu cred, pentru ca toate natiile intilnite aici in America se poarta frumos unii cu altii, politicosi si cu bun simt!

Numai bine amigos

No comments:

Post a Comment