Friday, July 6, 2012

Durere pentru Romania!

Cu durere in suflet ma uit cum distrug acesti sobolani politici imaginea Romaniei in Europa:



 "Sunt foarte ingrijorat de evolutiile din Romania in privinta independentei justitiei. Ii voi contacta pe V. Ponta & T. Basescu pentru a discuta despre asta",  transmite presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy pe contul sau de Twitter. Criticile sale vin la scurt timp dupa ce Germania, Franta si Marea Britanie au transmis ingrijorarile lor cu privire la actuala situatie politica din Romania.
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, si-a exprimat vineri "preocuparea" fata de evolutiile din Romania, anunta Agerpres, citand un comunicat. "In calitate de stat membru al Consiliului Europei, Romania trebuie sa respecte angajamentele asumate si standardele europene. Independenta justitiei, in particular a Curtii Constitutionale, constituie o conditie indispensabila existentei unui stat de drept", afirma Jean-Claude Mignon.
Berlinul este "foarte ingrijorat" in legatura cu reformele politice din Romania si are "indoieli serioase legate de legitimitatea lor", a declarat vineri Steffen Seibert, purtatorul de cuvint al Guvernului german, scrie Agentia France Presse. "Asa cum stiti fara indoiala, guvernul Ponta a intreprins modificari ale legii Curtii Constitutionale. Este un demers fata de care guvernul federal este foarte ingrijorat", a explicat purtatorul de cuvint al cancelarului Angela Merkel.
Comisia Europeana este "ingrijorata" in legatura cu situatia din Romania, anunta un comunicat al CE. Presedintele Comisiei, Jose Barroso, a vorbit vineri cu premierul Victor Ponta si "a exprimat ingrijorarile Comisiei", se mai arata in comunicatul citat. Aceasta este a doua reactie a Comisiei Europene si prima in care ia pozitie chiar presedintele Barroso.


Tradatorii de neam Ponta Copy-Paste si Antonescu nu mai au rabdare sa isi umple buzunarele cu lovele si distrug tara. Desteapta-te romane si salveaza-ti tara din mainile celor carora nu le pasa de justitie sau de lege!

No comments:

Post a Comment