Thursday, July 5, 2012

Contra Base si contra Ponta

Guvernul Romaniei nu inceteaza sa uimeasca lumea! Totusi uitandu-ne inapoi in istorie nu este nimic iesit din comun ca boierii sau fanariotii sa tradeze si sa calce in picioare conducatorul tarii din timpurile respective, fie el Mihai Viteazul sau ultimul rege al Romaniei – Mihai de Hohenzollern.

Nu, nu sunt pro Basescu si nici pro USL sau alte formatiuni politice romanesti. Sunt pur si simplu pro Romania. In ziua de azi din pacate foarte multi romani se lasa spalati pe creiere in naivitatea lor de catre mass media si se uita tot timpul la barna din ochiul altuia uitand sa vada ca cine ne infecteaza tara este de fapt clasa politica care ne prezinta Romania in lume intr-un mod dezgustator de urat.
Puterea manca-or vina, puterea le ia mintile. Ponta, primul ministru poreclit Copy-Paste datorita plagiarismului facut in teza de doctorat se dovedeste un om politic total lipsit de integritate morala care se tine cu dintii de scaunul de prim ministru nerealizand ca chiar daca Basescu pleaca, imaginea lui impreuna cu imaginea Romaniei sunt sifonate iremediabil din cauza actiunilor sale.

Romanul de rand cu mintea cat aluna o sa sara de fund in sus si o sa zica – pai ce si altii au plagiat - ce comentariu copilaresc :).
Din cate stiu exista numai un Prim Ministru si acela este Ponta. Aceasta functie cere integritate si cinste maxima. Se pare ca mai recent s-a descoperit ca acest baschetbalist Ponta a mintit si in legatura cu masteratul pe care il are. De ce as vota eu pentru un astfel de om, sau pentru oamenii care il sustin? Am incercat sa ma auto-conving ca sleahta de pupincuristi au dreptate. M-am interesat in stanga si in dreapta, in fata si in spate. Am inteles, Basescu este rau, deci asta nu mai are nevoie de analiza. Dar m-am uitat ce au facut ei, guvernul, pentru Romania, ca vorba aia ei sunt in guvern ca se ridice tara si sa reprezinte poporul. Tot ce am vazut este ca lor le pasa numai de interesele lor personale. Nu am vazut niciodata sa se mentioneze ca ei sunt de fapt reprezentanti ai poporului. Nici macar unul din ei nu s-a deranjat sa mentioneze ca deciziile luate de ei nu sunt motivate de interese personale ci de cum sta mai bine imaginii Romaniei. Toate aceste lucruri sunt complet ignorate de actualul guvern.
Ceea ce nu vad ei este faptul ca refendumul impotriva lui Basescu este un test daca poporul va vota pentru ei – sobolanii. Lumea nu va vota pentru Basescu, ci va vota impotriva lui Ponta si daca creierul lor de marimea boabelor de mazare nu pricep asta nu stiu ce sa mai zic - plecati in America ;).

No comments:

Post a Comment