Saturday, July 7, 2012

Divide at impera

Tradarea lui Ponta si a lui Antonescu si-a vazut rezultatele imediate. Romania este iarasi divizata si se pare ca diversiunea creata de domniile sale pentru destabilizarea Romaniei functioneaza perfect.
Cetatenii Romaniei sunt iarasi divizati in patru categorii:

1. Romanii care sunt dezgustati de cocina creeata de lupta oarba pentru putere si interese personale mai ales a lui Ponta si Antonescu. Nu sunt simpatizanti Basescu dar vor stabilitate - vor vota impotriva lui Ponta si sobolanilor comunisti platiti din exterior sa destabilizeze tara
2. Romanii simpatizanti PSD care nu au incetat sa creada in comunism si se lasa usor spalati pe creier si ii sustin pe Ponta si Antonescu - vor vota cu siguranta reinstalarea hotilor PSD la putere
3. Romanii simpatizanti lui Basescu care sunt foarte putini - vor vota Basescu
4. Romanii obositi de clasa incompetenta politica romaneasca care pana acuma tot ce face este sa arate cu degetul si sa faca capra vecinului sa moara dar nu are solutii concrete - nu vor vota deloc

Eu pentru ca inca cred in Romania sunt parte din prima categorie a romanilor, vreau stabilitate, vreau o tara de care sa vorbesc cu mandrie si care sa fie condusa de oameni cu integritate. O tara unde legea de drept sa fie respectata si daca poporul alege pe cineva pentru un mandat de 5 ani atunci restul clasei politice sa il respecte. Asa cum s-a facut si cu Iliescu, si cu Constantinescu etc.

Si rusinea Romaniei continua...Rusine tradatorilor!


Ministrul german de externe, Guido Westerwelle: "Avem nevoie de mecanisme noi pentru a putea reactiona mai repede in comun in cazul in care o tara partenera din UE ignora grosolan litera legii sau spiritul comunitatii europene de valori"

Sâmbătă, 7 iulie 2012, 17:42 

Guido Westerwelle
Guido Westerwelle
Foto: Reuters
 Ministrul german de externe, Guido Westerwelle, a exprimat intr-o declaratie pentru Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (F.A.S.) temerea ca "valorile fundamentale ale Europei" ar putea suferi din cauza conflictului politic din Romania. Liberalul german a spus ca "principiile fundamentale ale democratiei, statului de drept si ale separarii constitutionale a puterilor in stat" nu pot fi puse in discutie. Westerwelle a asigurat ca Guvernul Germaniei "nu va ignora evolutiile din Romania".

Seful diplomatiei germane a cerut si introducerea unor instrumente noi de control in UE pentru a sanctiona mai eficient pe viitor incalcarea valorilor europene. "Avem nevoie de mecanisme noi pentru a putea reactiona mai repede in comun in cazul in care o tara partenera din UE ignora grosolan litera legii sau spiritul comunitatii europene de valori". Ministrul federal de externe a adaugat ca "mecanismele existente sunt, in mod evident, prea greoaie". Conform unor surse diplomatice germane citate de ziarul citat, Berlinul ar fi de parere ca posibilitatea impunerii de sanctiuni politice prin Consiliul European sau Parlamentul European ar fi lipsita de relevanta practica pentru ca barierele legale sunt mult prea mari.

Westerwelle a pus sub semnul intrebarii si continuarea integrarii europene a Romaniei. "Incalcari serioase ale legii sau spiritului comunitatii de valori europene ridica semne de intrebare in chestiunea capacitatii Romaniei de a face ultimii pasi ai procesului de integrare europeana", a declarat ministrul. F.A.S. aminteste ca Romania nu a fost primita in spatiul Schengen.

No comments:

Post a Comment