Sunday, May 16, 2010

7 tipuri de femei care NU le plac barbatilor

Pentru ca in majoritatea revistelor se scrie tot timpul despre ce fel de barbati nu plac femeilor, m-am gandit ca poate ar fi timpul sa sap si eu putine informatii si sa scriu despre ce femei nu le plac deloc barbatilor. Enjoy :)

1. Cicalitoarea - Barbatilor le displac total femeile cicalitoare. In aceasta privinta barbatii se impart in doua categorii, prima este cea care le spune "inceteaza sa ma mai cicalesti atata ca ma scoti din sarite" si a doua care tace si injura in gand :). Pentru femei - nu subestimati cat este de iritant sa va cicaliti barbatul de fiecare data cand aveti ocazia - chiar daca el tace din gura sa stiti ca primiti cate o bila neagra de fiecare data cand il cicaliti.

2. Plictisita - Nimic nu este mai rau decat o femeie plictisitoare. Barbatilor le plac femeile care initiaza lucruri fun si sunt vesele. Dar aveti grija, a initia lucruri fun nu inseamna a incerca sa deveniti masculina in obiceiuri (de exemplu comentarii la meciuri etc)

3. Bossy, care in romana cred ca se traduce, cea care face pe sefa. Barbatilor le plac femeile ca stiu sa ia hotariri dar nu cele carora le place sa dea ordine, mai ales in jurul casei. Barbatilor le place sa se simta relaxati si iubiti acasa, nu au deloc dorinta de a se simti acasa ca la munca. Le place atentia si sa ai grija de ei, chiar daca de cele mai multe ori nu o spun. Daca vreti sa marcati cateva bile albe, incercati sa fiti mamoase.

4.Obiceiuri proaste. Barbatilor le displac femeile cu obiceiuri de marinar. Cele care beau mult, fumeaza, ragaie sau au obiceiuri care le fac sa arate mai mult ca un barbat decat ca o femeie sunt retete sigure de dezastru. Barbatii cauta o femeie, nu prietenul cu care sa stea si sa joace table.

5. Sleampate. Barbatilor nu le plac femeile care nu au grija de ele. Femeile care nu au grija sa isi faca unghiile, sa isi aranjeze parul, sa se imbrace curat si sa fie curate ar trebui sa isi schimbe stilul de viata daca vor sa aiba un barbat in viata lor.

6. Injuraturi. Nimic nu este mai urat decat o femeie care injura. Deci aveti grija la injuraturi. A vorbi in pat despre anumite chestii bineinteles este exceptia care confirma regula. :)

7. Si ultima - femeia pesimista. Barbatii vad destul pesimism in jurul lor. Pentru un barbat este natural sa ia toata greutatea responsabilitatilor in viata si chiar daca nu se vede, in interiorul lor este o continua lupta psihica in care se intreaba daca fac destul atat pentru ei cat si pentru familia lor. In aceste conditii, pesimistul partenerei este ultimul lucru de care au nevoie. Fiti optimista, aveti multa energie pozitiva si veti fi inconjurata de barbati.

2 comments:

  1. Asta e ordinea ta sau sunt scrise la intamplare?

    ReplyDelete
  2. Sunt copiate si traduse dupa un studiu american.

    ReplyDelete