Sunday, October 7, 2012

De ce femeilor le place sa manipuleze barbatii ?

Mi s-a intamplat chiar mie si ceea ce a fost si mai trist este ca a venit de la cea mai apropiata amica feminina pe care am avut-o si pe care am respectat-o cu toata fiinta mea pana acum. De ce oare le place femeilor sa manipuleze barbatii cu riscul sa piarda totul, incusiv prietenia lor??

5 comments:

  1. Nu creed ca femeile o fac intentionat, sau cel putin nu toate. Poate acea amica a avut un motiv intemeiat

    ReplyDelete
  2. Draga Anonymous, fiind anonim nu stiu cine esti dar banuiesc ca esti de genul feminin pentru ca ai luat apararea femeilor. Femeile nu fac absolut nimic neintentionat, crede-ma si ar fi frumos sa admiti acest lucru fiind femeie. Prin natura lor, femeile analizeaza si actioneaza in fiecare secunda ca sa isi atinga scopul indiferent de collateral damage care se poate intampla in jurul lor. Cand un barbat ajunge collateral damage inseamna ca pentru femeia respectiva el este ceva secundar care nu o afecteaza in nici un fel daca devine collateral damage sau nu - devine fraierul ei cu alte cuvinte, asta daca nu fuge din timp.
    Femeile manipuleaza prin creerea sperantei. Asta mi s-a intamplat mie by the way. Barbatii prin natura lor sunt un pic cam naivi si cred tot ce le arata femeile, iar ele take full advantage de aceasta slabiciune a lor.
    Eu avand incredere in aceasta prietena care mi-a fost foarte, foarte draga mie ani de-a randul si pe care am ridicat-o pe un piedestal tot timpul cand am vorbit de ea in fata oricui, am crezut in naivitatea mea ca ea nu o sa ma manipuleze in acest hal, dar uite ca se intampla si la vulpoi batrani ca mine.
    Problema este ca a durut mult mai mult decat m-am asteptat si faptul ca mi-am lasat din prostia mea garda jos si am fost sincer si deschis m-a costat BIG TIME. A fost ca un dus de apa rece ca ghiata care m-a adus la realitate si m-a reset la opinia mea initiala: barbate - nu iti deschide sufletul NICIODATA femeilor ca ti-l vor fura si te vor sugruma de o sa simti ca mori. I-ati sufletul si ascunde-l intr-o camera de fier si nu lasa nici o femeie sa ti-l stie!

    ReplyDelete
  3. @Anonymous - apropos "motivul intemeiat" al acestei mult respectate foste amice a mele a fost ca sa se poata intalni cu un barbat pe care ea are un big time crush. Deci eu am devenit collateral damage (fraierul crushed) in drumul ei catre atingerea scopului. Prostia este in opinia mea ca a calcat in picioare respectul si admiratia absoluta pe care am avut-o pentru fiinta ei, si care trebuie sa recunosc ca inca il am, pentru ca este o fiinta speciala dar din pacate nu a interesat-o ca imi va pierde prietenia. Ma rog poate fac eu prea mult caz de necaz si de fapt prietenia mea nu insemna atata de mult cat insemna prietenia ei pentru mine. Anyways, am simtit nevoia sa clarific.

    ReplyDelete
  4. Si mai vorbim de naivitate la altii, pe forum..cei care nu sunt cu PDL sau alte partide,...ce penibili sunteti...in loc sa scrieti povesti mai bine ati casca ochii la situatiile concrete si ati vedea cine va manipuleaza cu adevarat...o mana de infractori care va schimba pana si locul de munca...teapa in stil romanesc...deh, naivi barbatii si manipulati...ce penibili sunteti unii...deschideti ochii si vedeti cine va manipuleaza cu adevarat, barbat sau femeie...ideea e ca va controleaza viata...dar suneti cu PDL-ul, deci e normal, nu? Ca doasr asta e democratia. Cei care nu sunt dispusi sa fure sunt naivi cica...cata rautate si prostie...

    ReplyDelete
  5. Ce legatura are politica cu ce am scris eu aici. Eu personal nu sunt nici Basist, nici Pontist si nici USList. Din punct de vedere politic, avand in vedere ca fac parte din diaspora ma intereseaza ca Romania sa arate bine in afara, si Copy-Paste Ponta care a aruncat un miliard de dolari pe geam in trei saptamani si a creat o criza politica de toata rusinea nu are de ce sa imi placa.
    Dar spun din nou, ce legatura are politica ca femeile manipuleaza barbatii :)?

    ReplyDelete