Thursday, January 20, 2011

Italienii in America

"US federal agents have charged 127 suspected mobsters in multiple investigations into New York's organised crime families."


Ani de-a randul am citit ziarele cum cei cativa idioti de tigani in Italia fluturand pasapoarte romanesti sunt acuzati de crime, violuri si hotii. Nu spun ca nu sunt si romani hoti dar trebuie admis ca majoritatea criminalilor care ne-au plecat din tara sunt tigani. Ziarele noastre se intrec care mai de care sa otraveasca opinia publica aratand cat de prost am ajuns sa fim vazuti in europa, chiar la un moment dat se ajunsese la teoria ca exista gene de violenta in singele romanesc si de aia se comit atatea crime.
Iata ca, karma aduce o mare stire pe prima pagina si se pare ca ziarele romanesti nu prea se inghesuie sa o dea. In New York tocmai s-a facut una dintre cele mai mare razie de aresturi din istoria FBI-ului...si arestatii sunt toti mafioti italieni. Se pare ca gena violentei si a criminalitatii sa afla de sute de ani in aceasta tara ca o cizma, si cred ca ar trebui sa tina ciocu' mic avand in vedere ca in America nu sunt vazuti mai diferit decat ii vad ei pe romani in Italia.

Ma intreb de ce oare ziarele noastre nu vuiesc si acum spunand cat de violenti si criminali sunt italienii in lume asa cum vuiesc despre romanii din Italia.

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-12243086

No comments:

Post a Comment