Thursday, July 22, 2010

Wild ginger

Ieri am fost din nou la WIld Ginger si am mancat cea mai extraordinara supa pe care am gustat-o vreodata. Se cheama Laksa si este un tip de bouillabaisse condimentata din Malaezia care contine peste, scoici, caracatita, castravete, si muguri de fasole fierti intr-un sos de lapte de nuca de cocos si cu aroma de tamerind. EXCELENTA! Cred ca este una dintre cele mai bune supe pe care le-am mancat vreodata.

4 comments:

  1. Eu sunt mort dupa supele PHO, de data asta chiar mi-ai facut pofta cu Laska ... trebuie neaparat sa o incerc. La care Wild Ginger ai fost? Seattle sau Bellevue?

    ReplyDelete
  2. Bellevue - crede-ma, este exceptionala :) Un gust nemaintalnit pina acuma, cel putin mie, sofisticat, catifelat si in acelasi timp aromat si spicy. Incearca numai zeama simpla la inceput...cu nimic in ea si abia la a doua imbucatura pune peste si ce mai este pe acolo - Pofta buna!

    ReplyDelete
  3. ai incercat supa?

    ReplyDelete
  4. Am fost ieri la Wild Ginger si am incercat supa. Conform gusturilor mele, n-as putea sa spun a devenit favorita mea (adica peste PHO), dar a fost o experienta interesanta ... oricum ceva deosebit si total diferit fatza de m-am asteptat. Mi-am luat vesriunea mai mare ... care logis ca mi-a fost prea mult :)

    ReplyDelete