Friday, December 10, 2010

Cocalari

Zilele trecute am pus un posting despre o femeie care se lauda ca mainile ei sunt perfectiunea intruchipata si ceva mai minunat ca ele nu exista ...blah blah blah, cu alte cuvinte exact povestea care cu umorul caracteristic american este descrisa in unul din episoadele din Seinfeld unde George isi gaseste o munca provizorie de hand model. Ideea pe cat de stupida si ridicola suna, totusi este reala si acel episod se bazeaza pe exact aceasta obsesie infantila a acestei femei.
Ma rog, dupa ce am postat acest blog, un cocalar pe nume Gigi....nu Becali dar i s-ar potrivi ca o manusa, avand in vedere ca are probabil numai vreo 4 clase primare, s-a decis sa imi atace blogul cu spam.
Ce i-am facut acestui individ - absolut nimic. Dar de obicei idiotilor nu trebuie sa le faci nimic ca sa le iriti mintea de gaina. Deci acest cocalar pe nume Gigi s-a bagat singur in seama si se baga in continuare ca orice loser respectabil care probabil nu are nici munca, nici familie si nici prieteni. Am cunoscut indivizi ca el cu zecile, taranii din Bucuresti care coborau din caruta si isi puneau blugi cu ciorapi albi si pantofi de costum si deveneau instantaneu oraseni ;) asa credeau ei.
Acest individ cu comportament de Jilava sau mai bine zis comportament de Cacanarii din Deal, continua sa imi atace blogul cu spam asa ca din pacate trebuie sa moderez comentariile...asa putine cum sunt :) dar stiu ca exista destui cititori si imi cer scuze pentru aceasta.
Pentru Gigi - get a life you idiot!

1 comment: